Kundalini Activation Process

KAP is een transmissie van levensenergie. Wanneer je je overgeeft aan dit proces zal de energie gaan stromen vanaf je kruinchakra naar je eerste chakra. Langzaam bouwt de energie zich op waardoor het beide kanten opgaat stromen.

Dit is een heel natuurlijk proces die je eigen energysysteem op geen enkele manier shockeert. Ook is de energie zeer intelligent en geeft het je wat je nodig hebt in dit moment. De energie ruimt oude blokkades, trauma’s en emoties op. Bij volledige overgave kan er meer opgeruimd worden dan wanneer de controle de overhand heeft. Een mooie oefening in het loslaten van de controle dus.

Het is een transmissie proces en dus geen zelf genererend proces zoals bij andere oefeningen als kundalini yoga, chi gong of tantra. Tijdens een sessie hoef je zelf ook niks te doen. Je ligt ontspannen op een mat en er wordt muziek afgespeeld. De facilitator (ik) zal je op verschillende punten aanraken, meridianen/ chakra’s, maar aanraking is niet noodzakelijk. De energie doet toch wel haar werk.

KAP heeft vaak als effect:
– Dat oude patronen worden losgemaakt
– Trauma’s worden verwerkt
– Emoties kunnen stromen
– Meer duidelijkheid in het leven
– Meer zin in het leven
– Je bewustzijn wordt vergroot
– Activeert je zelfhelend vermogen waardoor ineens allerlei ‘pijntjes’ verdwijnen.

Klik hier voor een korte video om een idee te krijgen van hoe het eruit ziet.

Groep- en privésessie
KAP is zowel te ervaren in een groep- als in een privésessie. Lees hier meer over de sessies. Wil je graag een sessie boeken of heb je nog vragen dan kan er gemaild worden naar kapbyisabel@gmail.com.

Instagram
Menu