Kundalini activatie: activeer jouw levensenergie!

Kom volledig in jouw kracht staan!

Kom terug naar jouw kern tijdens een Kundalini activatie met energetisch lichaamswerk. Tijdens deze activatie wordt een transmissie uitgevoerd van levensenergie waarbij jouw zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Hierdoor worden blokkades opgeheven, oude trauma’s en emoties opgeruimd. Oude patronen die jou niet langer dienen zal je gaan loslaten. Je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Een mooie kans om jouw innerlijk vuur weer te laten branden en volledig in jouw kracht te komen staan!

Dit is een heel natuurlijk proces die je eigen energiesysteem op geen enkele manier shockeert. Ook is de energie zeer intelligent en geeft het je wat je nodig hebt in dit moment. Bij volledige overgave kan er meer opgeruimd worden dan wanneer de controle de overhand heeft. Een mooie oefening in het loslaten van de controle dus.

Het is een transmissie proces en dus geen zelf genererend proces zoals bij andere oefeningen als kundalini yoga, chi gong of tantra. Tijdens een sessie hoef je zelf ook niks te doen. Je ligt ontspannen op een mat en er wordt muziek afgespeeld. De facilitator (ik) zal je op verschillende punten aanraken, meridianen/ chakra’s, maar aanraking is niet noodzakelijk. De energie doet toch wel haar werk.

Kundalini activatie heeft vaak als effect:
– Dat oude patronen worden losgemaakt
– Trauma’s worden verwerkt
– Emoties kunnen stromen
– Meer duidelijkheid in het leven
– Meer zin in het leven
– Je bewustzijn wordt vergroot
– Activeert je zelfhelend vermogen waardoor ineens allerlei ‘pijntjes’ verdwijnen.

Groep- en privésessie
Een Kundalini activatie is zowel te ervaren in een groep- als in een privésessie. Lees hier meer over de sessies. Wil je graag een sessie boeken of heb je nog vragen dan kan er gemaild worden naar info@isabeldegroot.nl

Instagram
Menu