KAP is op verschillende manieren te ervaren. Zowel privé als in groepsverband. Hieronder worden alle sessies uitgelegd:

Open class sessie:
Een open class sessie duurt totaal 2 uur en kost €50 per persoon.

Semi Private/ Go deeper:
Deze sessie wordt met een maximum (10) aantal mensen gehouden. Er wordt meer tijd en aandacht aan iedereen geschonken en ook de sessie duurt langer. Op deze manier kan je dieper in je proces gaan. Daarnaast is er ruimte om je verhaal te doen (dit draagt bij aan het integreren van de energie). De sessie duurt 2,5-3 uur en kost €75 a €85 per persoon.

Privé:
Tijdens een privé sessie ontvang je alle tijd en energie waardoor je veel dieper in je proces kunt gaan. Vaak wordt een privé sessie als prettiger ervaren, omdat er meer privacy is. De sessie wordt in een veilige omgeving gehouden waardoor het veilig voelt om je helemaal kan laten gaan. Deze sessie duurt totaal 2 uur en kost €250. Een extra persoon erbij is €100 extra.

Intensive day:
Duik dieper in je proces op een verdiepende dag waar je twee KAP sessies van 1 uur zult ontvangen. Gedurende dag zal je energiefrequentie verhoogd worden en hierdoor ook je bewustzijn groeien. Je komt in een andere bewustzijnsstaat waardoor je anders gaat kijken naar het leven. Maar ook het zelfhelend vermogen van je lichaam zal toenemen. 

KAP op locatie/ stel zelf een groep samen:
Wil je KAP ervaren in een intieme groep met mensen die je kent? Dan kan dit ook. Stel zelf een groep(je) mensen samen waar je KAP mee wilt ervaren. Dit kan bij jouw thuis of op een externe locatie. Prijs is afhankelijk van de hoeveelheid personen en locatie.

CACAO | SLOW BREATH | KAP 10-3 (Tiel)

CACAO | SLOW BREATH | KAP
Zondag 10 maart van 12.00 tot 16.30.
Deelname kost: €111
LifeJoy, Tiel

Netwerkevent: voor bewuste ondernemers (Tiel)

Netwerkevent: voor bewuste ondernemers
Zaterdag 16 maart van 13.00 tot 16.30.
Deelname kost: €45
Lifejoy, Tiel

Instagram
Menu