Gezond, energiek en slank door het leven met een voedingscoach

Wil je gezond, energiek en slank door het leven gaan? Als voedingscoach is het mijn expertise om je daarbij te begeleiden. Misschien wil je graag wat kilo’s kwijt zodat je weer lekkerder in je vel komt te zitten? Of wil je gewoon goed zorgen voor je lichaam met de juiste voeding? Met diëten is het zo dat ze vaak een tijdje werken maar dat het daarna ophoudt. Dit komt omdat zo’n dieet niet de juiste voeding bevat die jouw lichaam nodig heeft. In mijn werk als voedingscoach bekijk ik welke voeding je nodig bent om goed te functioneren. Jouw stofwisseling is namelijk uniek en bepaalt welke voeding jij nodig bent om je goed te voelen. Dit typeert ook mijn werkwijze als voedingscoach waarbij ik uitgebreid advies op maat geef. Ook is mogelijk dat ik kom koken op locatie. Meer weten over mijn werkwijze? Neem contact op via de mail of vul het contactformulier in.

Voedingscoach

Persoonlijke werkwijze is kenmerkend in mijn werk als voedingscoach

Wil je inzicht krijgen in welke voeding bij jou past? Wil je inzicht krijgen in hoe jouw vetbranding werkt? Als voedingscoach geef ik jou persoonlijk voedingsadvies die je ook via de mail toegestuurd krijgt. Tijdens het eerste consult maken we kennis met elkaar, stellen we jouw hulpvraag vast en spreken we verwachtingen en wensen uit. Dit alles zal bij elkaar ongeveer een uur duren. Je krijgt gelijk al een aantal praktische tips aangereikt die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Ik stel gerichte vragen waardoor ik een duidelijk beeld kan vormen van jouw situatie en hoe we op een effectieve wijze te werk kunnen gaan. Meer energie, gezonde darmen en een gezond gewicht? Ik help je daar graag bij op weg. Maak nu een afspraak voor een intakegesprek!

Wat ik jou wil meegeven als voedingscoach: ‘Wees zuinig op je lichaam, je hebt er maar één’

‘Wees zuinig op je lichaam, je hebt er maar één.’ Dit is wat ik jou wil meegeven als voedingscoach. Wanneer je echt wil gaan voor een gezondere levensstijl is bewustwording van slechte gewoontes belangrijk. Stel: je eet regelmatig een chocoladereep als tussendoortje. De eerste stap is om bewust te worden van het feit wanneer je opstaat om er eentje uit de kast te halen. Dan is het de kunst om een gezondere keuze te maken. Daar help ik jou graag bij! Meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Neem contact op!

Menu