Bereidingstijd: 1 uur, 15 minuten.    Kooktijd 15 minuten.    Totale tijd: 1 uur, 30 minuten

Ingrediënten

  • 400 gr zelfrijzend bakmeel
  • 300 ml volle yoghurt
  • 6 gr zeezout
  • 100 ml olijfolie + wat extra voor de grill of wokpan
  • 3 tenen knoflook geperst
  • EL oregano
  • Peper & zout

Instructies

  • Meng de yoghurt met het zout en meel tot een soepel deeg
  • Verdeel in 8 gelijke delen en rol helemaal plat
  • Leg de delen op bakpapier zodat het niet gaat plakken
  • Meng de olijfolie met knoflook, oregano, peper en zout
  • Leg het brood in de grillpan of wokpan en bestrijk met het oliemengsel
  • Bak het brood 2 a 3 minuten en keer vervolgens om en besmeer ook de andere kant
  • Grill ook de andere kant 2 a 3 minuten

Je naanbrood is klaar, geniet ervan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu