Bereidingstijd: 1 uur, 15 minuten. Kooktijd 15 minuten. Totale tijd: 1 uur, 30 minuten
Ingrediënten
- 400 gr zelfrijzend bakmeel
- 300 ml volle yoghurt
- 6 gr zeezout
- 100 ml olijfolie + wat extra voor de grill of wokpan
- 3 tenen knoflook geperst
- EL oregano
- Peper & zout
Instructies
- Meng de yoghurt met het zout en meel tot een soepel deeg
- Verdeel in 8 gelijke delen en rol helemaal plat
- Leg de delen op bakpapier zodat het niet gaat plakken
- Meng de olijfolie met knoflook, oregano, peper en zout
- Leg het brood in de grillpan of wokpan en bestrijk met het oliemengsel
- Bak het brood 2 a 3 minuten en keer vervolgens om en besmeer ook de andere kant
- Grill ook de andere kant 2 a 3 minuten
Je naanbrood is klaar, geniet ervan!