Ik kom bij je koken op locatie!

Wil je gezond eten serveren bij een speciaal event? Als voedingscoach kom ik graag bij je koken op locatie! Naast het geven van voedingsadvies werk ik als kok en maak ik biologische en natuurlijke gerechten voor bijvoorbeeld op retraites. Zijn er bepaalde allergieën of dieetwensen? Geen enkel probleem! Door mijn uitgebreide expertise op het gebied van voeding weet ik daar alles vanaf. Ik heb al verschillende keren gekookt tijdens retraites van o.a. Andere Boeg (Nederland) en Maria Johannes op Ibiza. Het is dus ook mogelijk dat ik meerdere dagen of weken kom koken op locatie, zowel in Nederland als in het buitenland. Wil je weten wat er mogelijk is? Ik kom graag in contact! Mail naar info@isabeldegroot.nl of vul het contactformulier in.

Koken op locatie

Koken op locatie inspiratie

Benieuwd wat voor gerechten ik serveer als ik kom koken op locatie? Neem dan eens een kijkje op mijn Facebookpagina! Hier deel ik regelmatig foto’s van welke gerechten ik allemaal heb gemaakt. Heb je een lekker recept voor bij zien komen? Laat het dan aan mij weten en ik stuur je het recept toe! Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik de gerechten op locatie kom maken. Denk bijvoorbeeld aan haverkoeken van agave siroop, rozijnen en kokosrasp. Dit is een heerlijk een voedzaam tussendoortje tijdens een retraite of ander speciaal event. Ben je benieuwd naar welke recepten ik in petto heb? Stuur mij een mail en we bespreken de mogelijkheden.

Vegetarisch koken op locatie

Wist je dat ik zoveel mogelijk vegetarisch kook? Op vegetarisch hangt soms een beetje een stigma dat het saai is en minder lekker. Ik bewijs dat het tegendeel waar is. Lunch bijvoorbeeld met een zomerse couscoussalade van bieten, venkel, erwten en sinaasappel. Of wat dacht je van een glucose- en lactose-vrije bananencake zonder toegevoegde suikers? De belangrijkste ingrediënten zijn haver, bananen, olie, eieren, rozijnen en noten. Vaak is het zo dat als er bij mensen bewustwording heeft plaatsgevonden dat vegetarisch ook lekker kan zijn, ze niet meer anders willen. Laat je inspireren en huur mij in als kok om te komen koken op locatie!

Menu