Privé kok op locatie

Ben jij opzoek naar een privé kok voor op jouw retreat? En wil je graag gezond, vegetarisch/ veganistisch en lekker eten serveren aan je deelnemers? Dan kom ik graag bij je koken. Naast dat ik koken ontzettend leuk vind sta ik ook graag in verbinding met de mensen van het retreat. Voor mij is het veel meer dan alleen koken. In de keuken kan ik mijn creativiteit kwijt en ik vind het heerlijk om te inspireren en contact te leggen.

Uiteraard hou ik rekening met allergieën en dieetwensen. In overleg kunnen er aanpassingen worden gedaan.

Daarnaast heb ik de mogelijkheid om lang van huis te zijn bijvoorbeeld op een retreat in het buitenland of in Nederland. Zo kook ik regelmatig op retreats in Ibiza van o.a. RetreatYourself. For meer informatie kan er gemaild worden naar info@isabeldegroot.nl of vul het contactformulier in.

Menu