Privé kok op locatie!

Ben jij opzoek naar een privé kok voor op jouw retreat? En wil je graag gezond, vegetarisch/ veganistisch en lekker eten serveren aan je deelnemers? Dan kom ik graag bij je koken. Naast dat ik koken ontzettend leuk vind sta ik ook graag in verbinding met de mensen van het retreat. Voor mij is het veel meer dan alleen koken. In de keuken kan ik mijn creativiteit kwijt en ik vind het heerlijk om te inspireren en contact te leggen.

Uiteraard hou ik rekening met allergieën en dieetwensen! Ik werk erg flexibel en heb de mogelijkheid om lang van huis te zijn bijvoorbeeld op een retreat in het buitenland of in Nederland. Zo kook ik regelmatig op retreats op Ibiza, bijv. van RetreatYourself. Heerlijk vind ik dat! Wil je contact opnemen? Mail naar info@isabeldegroot.nl of vul het contactformulier in.

Koken op locatie

Koken op locatie inspiratie

Benieuwd wat voor gerechten ik serveer als ik kom koken op locatie? Neem dan eens een kijkje op mijn Facebookpagina! Hier deel ik regelmatig foto’s van welke gerechten ik allemaal heb gemaakt. Heb je een lekker recept voor bij zien komen? Laat het dan aan mij weten en ik stuur je het recept toe! Natuurlijk is het ook mogelijk dat ik de gerechten op locatie kom maken. Denk bijvoorbeeld aan haverkoeken van agave siroop, rozijnen en kokosrasp. Dit is een heerlijk een voedzaam tussendoortje tijdens een retraite of ander speciaal event. Ben je benieuwd naar welke recepten ik in petto heb? Stuur mij een mail en we bespreken de mogelijkheden.

Vegetarisch koken op locatie

Wist je dat ik zoveel mogelijk vegetarisch kook? Op vegetarisch hangt soms een beetje een stigma dat het saai is en minder lekker. Ik bewijs dat het tegendeel waar is. Lunch bijvoorbeeld met een zomerse couscoussalade van bieten, venkel, erwten en sinaasappel. Of wat dacht je van een glucose- en lactose-vrije bananencake zonder toegevoegde suikers? De belangrijkste ingrediënten zijn haver, bananen, olie, eieren, rozijnen en noten. Vaak is het zo dat als er bij mensen bewustwording heeft plaatsgevonden dat vegetarisch ook lekker kan zijn, ze niet meer anders willen. Laat je inspireren en huur mij in als kok om te komen koken op locatie!

Menu