Gespecialiseerde diëtiste in Gorinchem

Lukt het niet om een constant gewicht te houden? Heb je last van energiedips? Als gespecialiseerde diëtiste in Gorinchem help ik je graag om op zoek te gaan naar een gezonde levensstijl die werkt voor jou. Mijn visie is namelijk dat een dieet maar tijdelijk is en een gezonde leefstijl blijvend is. Een dieet bevat niet de juiste voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezond en goed functionerend lichaam. Vanuit mijn opleiding Voeding & Diëtetiek heb ik veel kennis opgedaan en in 2020 ben ik in aanraking gekomen met de Chinese Voedingsleer. Inmiddels heb ik de opleiding ‘Chinese Voedingsleer – Vijf elementen’ afgerond en heb ik veel geleerd over verschillende stofwisselingen. Jouw stofwisseling is uniek en daarom geef ik voedingsadvies op maat. Hierdoor zul je minder energiedips ervaren en lukt het beter om een gezond gewicht te behouden. Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt bij mijn werk als diëtiste in Gorinchem? Volg mij op Facebook!

Als diëtiste in Gorinchem begeleid ik je graag met voedingsadvies op maat

Als diëtiste in Gorinchem is mijn werkwijze uniek omdat ik voedingsadvies op maat geef. Ook geef ik je praktische tips mee die je thuis gelijk kunt toepassen. Verder vind ik het belangrijk om een goed beeld te vormen van jouw situatie en op welke punten je behoefte hebt aan ondersteuning. De stap naar een ander voedingspatroon maak je namelijk niet van de ene op de andere dag. Een voorwaarde hiervoor is om eerst bewust te worden van ‘slechte’ gewoontes. We onderzoeken waar de gewoonte vandaan komt zodat je je bewust wordt waardoor deze gewoonte wordt getriggerd. Op die manier kun je de gewoonte gemakkelijker uit je systeem halen. Maar onthoud: kleine stapjes zijn key! Wil je meer weten over mijn werkwijze als diëtiste in Gorinchem? Neem contact met mij op!

Koken op locatie voor inspiratie

Wist je dat ik naast mijn werkzaamheden als diëtiste in Gorinchem ook vaak kook op speciale events? Mijn uitgebreide expertise op het gebied van voeding pas ik ook graag toe als voedingscoach. Op mijn facebookpagina kun je alvast een kijkje nemen voor inspirerende recepten. In de meeste gevallen kook ik vegetarisch omdat ik vind dat vegetarisch eten helemaal niet saai hoeft te zijn. Integendeel: het is heerlijk! Daarnaast houd ik natuurlijk rekening met diëten, zoals glutenvrij en lactosevrij. Ook dan zijn er nog genoeg mogelijk over om een smaakvolle gerechten op tafel te zetten. Wil je dat ik als kok kom koken op locatie of wil je een afspraak inplannen in Gorinchem op het gebied van diëtiek? Vul het contactformulier in!

Menu